Eternit lefolyó főcső vezeték elavultságából fakadó problémák.

Egy másik ilyen hasonló eset egy társasház pincéjében történt annyi különbséggel, hogy a spirál szerencsére nem szorult be. Jelen esetben egy eternitcső hálózati rendszerről beszélünk, ami azért rosszabb, mert könnyebben átlyukadhat. Ebben az esetben is ez történt és a pincét és a benne lévő értékeket áztatta ami nem kellemes. Javasoltam a cserét amit részben elfogadtak, így a megrendelő pincéjében lévő szakaszt az összes rákötéssel együtt kicseréltük új azonos méretű KG csőre. Azóta panaszmentesen működik, de azt nem lehet tudni, hogy a lefolyórendszer többi része milyen állapotban van. Érdemes a bajt megelőzni és cserélni az elavult rendszereket! Eternit csövek cementes habarcs kötő anyaggal vannak egymáshoz össze illesztve az idők során a kötőanyag szét mállik föld ,gyökér kerülhet a lefolyó rendszerbe melyet érdemes kicserélni mert állandó problémát okozhat
 • Partnerünk:

  Alexandra sofőrszolgálat

  Alexandra sofőrszolgálat

  Inna is meg nem is? Nem tudja eldönteni hogy vezessen vagy ne? A megoldás már rég éltezik ezekre a problémákra. A sofőrszolgálatok arra lettek kitalálva hogy az Ön autójában vagy bérelt kocsiban fuvarozzák ide-oda. Így odavezethet a kocsmába de haza már a sofőr viszi. Kényelmes és nagyon fognak a haverok nézni amikor a saját sofőr megérkezik. Az Alexandra sofőrszolgálat ezt nyújtja önnek és menő kocsikat és profi sofőröket (nők is vannak).

 • Partnerünk:

  Domain, weboldal eladása:

  web

  Milyen okai lehet annak, hogy valaki eladja a meglévő vállalkozását vagy weboldalát? Egészségügyileg az a javasolt, hogy 10 évente változtassunk az életmódunkon mert így egészséges. 10 éve 1 szakmában sok ez tény. A már felépített weboldalt vagy céget senkinek nincs szíve csak úgy eldobni magától, így megpróbálják eladni. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen. Nincs regisztrációhoz kötve és összesen pár percet vesz igénybe az egész művelet. Röviden: ez egy hirdetéses oldal ahol a domain eladás és a cég értékesítés az egyetlen hirdethető lehetőség.

 • Partnerünk:

  Virágküldés Budapesten 990ft-tól!

  virágküldés budapest

  Behavazódott a munkahelyén és nincs ideje a szerelmének ajándékot vásárolni a házassági évfordulóra? Akkor Önnek remek szolgáltatás a virágküldés! Akár egy 5 perces kávészünetben leadható a virágrendelés és a virágfutár már úton is van a kiválasztott virágcsokor és egy Öntől származó személyes üzenettel a kedveséhez. A virágküldés Budapest területén csak 990 Ft. A Mestervirág virágküldő szolgálat segítségével nagy lesz az örömszerzés!

 • Partnerünk:

  Link katalógus 2017-ben:

  linkkatalógus

  Az interneten a kezdetekben a keresők nagyon kezdetlegesek voltak ezért úgynevezett linkkatalógus-ok jöttek létre ahol rendszerezve megtalálhatóak voltak a weboldalak. Pl: szolgáltatás -> duguláselhárítás. Aki duguláselhárítót keresett az ilyen katalógusokban nézelődött elég gyakran. Amióta az internetes keresők rohamosan fejlődésnek indultak azóta egyre egyszerűbb megtalálni azt amire igazán kíváncsiak vagyunk. Ennek hatására a linkkatalógusoknak rohamosan csökkent a látogatottsága és az értelme mint pl az iwiw vagy mywip-nek annó.  

 • Partnerünk:

  Ingyenes linkcsere a SarkadiSeo-tól:

  SarkadiSeo

  Mi a különbség a linképítés és a linkcsere között? tehetné fel a kérdést egy laikus éppen az online világ rejtelmeivel ismerkedő látogató. A linképítés az az amikor a weboldalunkra más weboldalakról linkeket szerzünk, amire sok módszer van. A linkcsere az 2 weboldal tulajdonos között zajlik le és természetesen ingyen. Mi adunk 1 linket a weboldalunkról és kapunk egyet a másik weboldalról. Ez egy természetes barátság az interneten amit a Google óriás internetes kereső nagyon szeret mert ez nem manipulatív és nem káros senkinek sem. A linkcsere helyezés javulást is hozhat sőt hoz is mindkét félnek. A SarkadiSeo jelszava: ingyen linkcsere mindenkinek. Miért? Mert egy online marketink ügynökség aki erre nem képes akkor mit várunk tőle?


Mi segítünk! A nap 0-24 órájában hívható mobil telefonszámunk: 06 (30) 882-3000