Dugláselhárítás referenciák

Cégek illetve Társasházak akik minket választottak:
Társasházak Cégek
Aurora u. 16. Alveola Kft.
Bajza u. 64. AQUILA Designe Bt
Brassai Sándor u. 5. Bástya 92 Kft.
Cinkotai lt. Pesti út 20-28. Bolgár Nagykövetség
Csaba u. 6. Clarity Ingatlan Kft.
Csatárka u. 35-39. Deák téri Evangélikus
Délceg u. 9. Dr. Hornyák Háziorvosi Bt.
Erkel u. 14/A. Elnio Kft.
Ernő u. 9/A. Etna Kft.
Fodor u. 88. Eubility Group Kft.
Fogarasi út 8. Fev Zrt.
Gazdagréti tér 1. FKSZ Forgalom Biztonsági Közszolg.
Henger u. 7. Future Fm Zrt.
Hollár Ernő u. 33. Hansa-Hellasó-Hunnia Kft.
Jósika u. 2. Hírközlési Múzeumi Alapítvány
Jurisch Miklós u. 18/b. House of Horror Kft.
Kálvária Társasház Hydea Kft.
Kecskeméti út 4. IHI Mo. Zrt.
Koós Károly tér 9. Jazz &Roll 95
Logodi u. 62. KJKM GMBH.
Madách Imre tér 1. Lakásépítő Invest Kft.
Mészáros L. u. 34. Magony és Magony Kft.
Nádor u. 19. Margita Idősek Otthona
Nagybányai út 84/B. New Happy Kft.
Oktogon tér 3. Őrmezői Lakásfenntartó
Örlő u. 22-30. Pálmai-Med Kft.
Pesti út 20-28. Pannon Food Kft.
Pozsonyi u. 15-17. Premium Vendéglátó Kft.
Reggel u. 1-18. Relation Kft.
Róka u. 3. Stúdió 4 Kft.
Széher út 61. Újbuda Lakásfenntartó Szövekezet
Szilágyi u. 1/B. Univolt Hungária Kft.
Tarcali u. 15. Vanília Cukrászda
Téglagyár u. 16. Volánbusz Zrt.
Teve u. 45. Zengővári Kft.


 • Partnerünk:

  Az arcápolás lépései

  Arcápolás lépései

  Nem csak a nőknek hanem a férfiaknak is szüksége van néha az arcápolásra. Arról nem is beszélve, hogy az ápolt külsőt a nők jobban szeretik. A következő oldalon tájékozódhat az arcápolás lépései-ről ami nem csak nőknek szól. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az új technológiák már csodákra képesek, igaz a fiatalságot még nem adják vissza. A fiatalsagtitkai.hu azt vállalta be hogy bemutasson pár terméket, hogy ezzel is ismertesse a technológiai fejlődést.   

 • Partnerünk:

  Rihios hotel Görögországban

  Rihios hotel Görögországban

  Mondhatni mindenki vágyik legalább életében egyszer arra hogy elmehessen nyaralni. A Rihios hotel görögországban van a tenger közvetlen látótávolságában. Aki nem akar elmenni a tengerig az a 2 méterre lévő medencében szürcsölheti a koktélokat akár. Szolgáltatásunk arra terjed ki hogy megszervezzük Önnek vagy Önöknek az utazás minden pillanatát és segítséget nyújtunk végig akár telefonon vagy élőben. Miért is jó ez? Azért mert nem kell foglalkozni a repülőjegy foglalással, nem kell bevásárolni, nem kell időt tölteni a látványosságok megtervezésével stb.. Nincs ideje akkor a Rihios hotel Görögországban a jó megoldás.

 • Partnerünk:

  Alexandra sofőrszolgálat

  Alexandra sofőrszolgálat

  Inna is meg nem is? Nem tudja eldönteni hogy vezessen vagy ne? A megoldás már rég éltezik ezekre a problémákra. A sofőrszolgálatok arra lettek kitalálva hogy az Ön autójában vagy bérelt kocsiban fuvarozzák ide-oda. Így odavezethet a kocsmába de haza már a sofőr viszi. Kényelmes és nagyon fognak a haverok nézni amikor a saját sofőr megérkezik. Az Alexandra sofőrszolgálat ezt nyújtja önnek és menő kocsikat és profi sofőröket (nők is vannak).

 • Partnerünk:

  Virág küldés még mindig egy romantikus gesztus!

  virágküldés

  Még régen, amikor minden út szélén virágok nőttek nem volt nagy dolog egy szálat leszakítani és odaadnia  kedvesünknek. Nem is került pénzbe és nagy fáradtságot sem jelentett. A mai rohanó világban már nincsenek az út szélén virágok maximum virág árusok.  Valljuk be nem igazán szoktunk virágokat vásárolni, mert 2015-től rohamosan drágul és online nem is látjuk igazán mit veszünk csak 1 képet választunk ki. Igen! Online is lehet virágot küldeni kedvesünknek, ami a legromantikusabb gesztus, amit a mai világban meg tehetünk. Drága? Igen. 1 hónapban 1x megengedhetjük magunknak? Igen. Azért annyira nem drága, hogy a kedvesünk mosolyát láthassuk a meglepődéstől. A virágküldés nem szégyen, na megjött a kedve hozzá?

 • Partnerünk:

  Eladó weboldalak, hirdetések:

   www.elado-weboldal.reklam.hu

  Egy teljesen ingyenesen használható hirdetési rendszer ahol vásárolhat vagy eladhat. Miért is j ez? Azért mert ha felépítette a vállalkozását évek alatt de váltani szeretne mert beleunt vagy éppen másba kezdene, akkor nem kell a befektetett munkának kárba mennie. Vannak befektetők akik működő cégeket, weboldalakat vásárolnak fel, na Őket kell megcélozni. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen.


A listát még számos referenciával tudnánk bővíteni mivel megalakulásunk óta napi szinten több helyre megyünk segíteni. Reméljük ennyi társasház és vállalat felsorolása elég lesz ahhoz hogy elnyerjük a bizalmát.
Mi segítünk! A nap 0-24 órájában hívható mobil telefonszámunk: 06 (30) 882-3000