Dugláselhárítás referenciák

Cégek illetve Társasházak akik minket választottak:
Társasházak Cégek
Aurora u. 16. Alveola Kft.
Bajza u. 64. AQUILA Designe Bt
Brassai Sándor u. 5. Bástya 92 Kft.
Cinkotai lt. Pesti út 20-28. Bolgár Nagykövetség
Csaba u. 6. Clarity Ingatlan Kft.
Csatárka u. 35-39. Deák téri Evangélikus
Délceg u. 9. Dr. Hornyák Háziorvosi Bt.
Erkel u. 14/A. Elnio Kft.
Ernő u. 9/A. Etna Kft.
Fodor u. 88. Eubility Group Kft.
Fogarasi út 8. Fev Zrt.
Gazdagréti tér 1. FKSZ Forgalom Biztonsági Közszolg.
Henger u. 7. Future Fm Zrt.
Hollár Ernő u. 33. Hansa-Hellasó-Hunnia Kft.
Jósika u. 2. Hírközlési Múzeumi Alapítvány
Jurisch Miklós u. 18/b. House of Horror Kft.
Kálvária Társasház Hydea Kft.
Kecskeméti út 4. IHI Mo. Zrt.
Koós Károly tér 9. Jazz &Roll 95
Logodi u. 62. KJKM GMBH.
Madách Imre tér 1. Lakásépítő Invest Kft.
Mészáros L. u. 34. Magony és Magony Kft.
Nádor u. 19. Margita Idősek Otthona
Nagybányai út 84/B. New Happy Kft.
Oktogon tér 3. Őrmezői Lakásfenntartó
Örlő u. 22-30. Pálmai-Med Kft.
Pesti út 20-28. Pannon Food Kft.
Pozsonyi u. 15-17. Premium Vendéglátó Kft.
Reggel u. 1-18. Relation Kft.
Róka u. 3. Stúdió 4 Kft.
Széher út 61. Újbuda Lakásfenntartó Szövekezet
Szilágyi u. 1/B. Univolt Hungária Kft.
Tarcali u. 15. Vanília Cukrászda
Téglagyár u. 16. Volánbusz Zrt.
Teve u. 45. Zengővári Kft.


 • Partnerünk:

  Rihios hotel Görögországban

  Rihios hotel Görögországban

  Mondhatni mindenki vágyik legalább életében egyszer arra hogy elmehessen nyaralni. A Rihios hotel görögországban van a tenger közvetlen látótávolságában. Aki nem akar elmenni a tengerig az a 2 méterre lévő medencében szürcsölheti a koktélokat akár. Szolgáltatásunk arra terjed ki hogy megszervezzük Önnek vagy Önöknek az utazás minden pillanatát és segítséget nyújtunk végig akár telefonon vagy élőben. Miért is jó ez? Azért mert nem kell foglalkozni a repülőjegy foglalással, nem kell bevásárolni, nem kell időt tölteni a látványosságok megtervezésével stb.. Nincs ideje akkor a Rihios hotel Görögországban a jó megoldás.

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Miskolc-on!

  duguláselhárítás miskolc

  Akik vidékről költöznek fel Miskolc-ra azoknak ez új fogalom lehet, hogy duguláselhárítás. Sajnos ez a modern korral jött de nem pár éve hanem már több száz éve megkeseríti az emberek életét. Vidéken a családi házaknál viszonylag ritka a dugulás mert jól felépített csatorna rendszerek vannak. Sajnos a gyorsan felhúzott 10 emeletes lakóházaknál gyakoribb a dugulás és mindeniknek magának kell megoldani saját zsebből. Miskolcon sincs másképpen a helyzet, itt is gyakori a dugulás és a duguláselhárító viszonylag kevés van. Látogasson el weboldalunkra: duguláselhárítás miskolc és tájékozódjon cégünkről és árainkról.

 • Partnerünk:

  Dunaharaszti duguláselhárítás:

  0-24

  Mindenben keletkezhet dugulás ahol lefolyik a víz legyen az wc, mosogató, piszoár, zuhanyzó stb.. A dugulás az egy nagyon kellemetlen és drága probléma ami sajnos kezd népbetegséggé válni. A rosszul kivitelezett hálózatok a lakótömbökben, a botcsinálta kőműves rosszul felépített lakásai stb.. mind dugulást eredményez. Dunaharasztiban sincs ez másképpen itt is elég gyakran járunk és dolgozunk sajnos az öröm csak akkor szokott lenni ha már elvégeztük a  munkát mert ki szeretné ha nem tudná használni a wc-t vagy a fürdőszobát? Weboldalunk: Duguláselhárítás Dunaharaszti

 • Partnerünk:

  Womas csatornatisztítás, duguláselhárítás:

  Womas csatornatisztítás

  Először is rendbe kell tennünk  fogalmakat, sokak így első olvasásra azt sem tudják, hogy mi a za woma és mire is használható. A woma egy magasnyomású mosó is lehetne akár, így már azért lehet ismerős lehet. Összeségében a duguláselhárításhoz használják a leggyakrabban a legnagyobb bajban! Womas csatornatisztítás így kell keresni a google-ban ha egy nagyobb hálózatot akarunk kipucolni. Egy ilyen kipucolás akár 1 hétig is tarthat  és akár több millió forintba is kerülhet de nem nálunk! A Bl-Promt Kft. olcsó, gyors és megbízható. A referenciáink amit 14 év alatt gyűjtöttük össze mind ezt sugalja!


A listát még számos referenciával tudnánk bővíteni mivel megalakulásunk óta napi szinten több helyre megyünk segíteni. Reméljük ennyi társasház és vállalat felsorolása elég lesz ahhoz hogy elnyerjük a bizalmát.
Mi segítünk! A nap 0-24 órájában hívható mobil telefonszámunk: 06 (30) 882-3000